Slagsmål, overgreb og vittigheder. Her er de mest opsigtsvækkende øjeblikke fra retssagen mellem Depp og Heard

Retssagen mellem Johnny Depp og Amber Heard har fyldt alverdens medier, siden den begyndte i midten af april. Fredag slutter sagen. Berlingske har samlet en række af forløbets mest opsigtsvækkende øjeblikke.

 
Se nogle af de mest opsigtsvækkende øjeblikke fra Depp/Heard-retssagen i videoen her. Video: Joe tv/AP/Ritzau Scanpix. Redigering: Alma Vrå Hjorth Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det må være en af verdens mest omdiskuterede retssager, der snart slutter i Fairfax, Virginia.

Siden midten af april har skuespillerne Amber Heard og Johnny Depp kæmpet om sandheden i en sag, der handler om meget mere end den bagvaskelse, som Depp hævder, at Heard begik, da hun i Washington Post skrev, at hun var offer for hustrumishandling.

Sagen bliver også brugt af den amerikanske anti-#metoo-bevægelse, mens andre mener, at den kan få flere mandlige ofre for partnervold til at stå frem.

Uanset udfaldet har retssagen været mere end almindelig kulørt. Johnny Depp har blandt andet anklaget Amber Heard for at efterlade afføring i parrets fælles seng, mens hun til gengæld har skildret et enormt misbrug af alkohol, kokain og andre stoffer.

I anledning af at sagen går ind i sin afsluttende uge, har Berlingske samlet en række af de mest opsigtsvækkende øjeblikke fra retten, der både har haft alvorlige, groteske og morsomme øjeblikke.

Sagen slutter 27. maj, hvorefter nævningene skal votere om dommen.