Flere kendte skuespillere testet positive for covid-19 efter prisuddeling

Flere nominerede måtte gå glip af prisuddelingen Critics' Choice Awards, efter det viste sig, at de var smittet med covid-19.

 
En af de smittede var hende, som ifølge BBC skulle have overrakt Jeff Bridges sin ærespris. Prisen blev i stedet overrakt af John Goodman. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Flere kendte skuespillere har i dagene, efter de deltog i Golden Globe-prisuddelingen, annonceret, at de er blevet smittet med covid-19. Det skriver en række medier, herunder BBC og The Washington Post.

Udmeldingerne skyldes tilsyneladende, at arrangørerne bag en anden prisuddeling, Critics' Choice Awards, krævede, at deltagerne blev testet for covid-19 inden showet, der blev afholdt søndag.

Blandt de smittede er Michelle Pfeiffer, som var nomineret til Critics' Choice-prisen for bedste kvindelige skuespiller i en tv-film eller miniserie for sin rolle i Susanne Biers serie »The First Lady«.

Pfeiffer skriver på Instagram, at det netop er dén prisoverrækkelse, hun var mest ked af at gå glip af.

I opslaget citerer Pfeiffer den afdøde filmkritiker Pauline Kael, som engang sagde om Bridges, at han var »den mest naturlige og mindst selvbevidste skuespiller, som nogensinde har levet«.

Prisen til Jeff Bridges blev i stedet uddelt af John Goodman, som spillede over for Bridges i kultfilmen »The Big Lebowski«.

Udover Michelle Pfeiffer er skuespillerne Colin Farrell, Brendan Gleeson og Jamie Lee Curtis også smittet, skriver BBC.

Colin Farell (længst til venstre) og Brendan Gleeson (anden fra venstre) har tidligere spillet overfor hinanden i filmen »In Bruges«, hvor de spillede to lejemordere på tvungen ferie i den belgiske middelalderby Brügge. Billedet er taget i september sidste år. Fold sammen
Læs mere
Foto: ANDREAS SOLARO.

De to irske skuespillere Colin Farrell og Brendan Gleeson er netop nu aktuelle med filmen »The Banshees of Inisherin«. Farrell og Gleeson var nomineret til Critics' Choice-priserne for henholdsvis bedste mandlige hovedrolle og bedste mandlige birolle.

Både Michelle Pfeiffer, Brendan Gleeson og Colin Farrell slap dog for at skulle sidde i salen og klappe pænt, mens andre tog priserne hjem, for ingen af dem vandt.

Smitten hos skuespillerne blev først kendt efter Golden Globe-uddelingen i sidste uge, og det er uklart, hvorvidt Golden Globe-arrangørerne krævede covid-19-test af deltagerne på linje med Critics' Choice-arrangørerne.

Skuespilleren Jessica Chastain vakte opsigt ved Golden Globe-uddelingen, da hun bar et mundbind, som matchede den Oscar de la Renta-kjole, hun havde på.

En Twitter-bruger skrev i et opslag, at Chastain sjovt nok ikke var blevet smittet til Golden Globe-uddelingen, hvortil Chastain svarede »pyha!«.

The Washington Post skriver, at omikronsubvarianten XBB 1.5, som WHO beskriver som den mest smitsomme indtil videre, er ved at blive den mest udbredte subvariant i USA.