Du har hørt om »daddy issues« ... det »værste realityprogram nogensinde« lærer dig om »mummy issues«

»MILF Manor« er et nyt amerikansk datingprogram på tv-kanalen TLC, hvor mødre dater hinandens sønner. Programmet møder heftig kritik fra flere fronter.

 
Sønnerne er alle i tyverne, mens deres mødre er mellem 40 og 60 år. Video: TLC. Redigering: Joachim Christian Valentin Werner. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

I et nyt datingprogram ved navn »MILF Manor« er der tilsyneladende ingen grænse for, hvor lavt niveauet kan synke.

I hvert fald ikke, hvis man spørger flere seere og udenlandske medier.

Programmet, der havde premiere i USA 15. januar, handler om otte MILFs (forkortelse af udtrykket Mom i'd like to fuck, red.), som skal date otte yngre mænd.

Hagen ved realityshowet er dog, at de unge mænd er kvindernes sønner. Fyrene er alle i 20erne, mens deres mødre er mellem 40 og 60 år.

Det har vakt harme blandt brugere på sociale medier. Blandt andet på Facebook, hvor seerne mener, at showets koncept er »sygt« og »foruroligende«.

»Min 20-årige datter så det her i et kort sekund og sagde: 'mor, hvis det var voksne mænd, som rørte ved unge piger, ville det program sandsynligvis være blevet taget af sendefladen',« skriver en Facebook-bruger.

En anden bruger synes, at det er »det værste reality show nogensinde!«.

Hos udenlandske medier som The New Yorker og Rolling Stone kalder man showet for »hjemsøgt af et incestspøgelse« og en »bizar blanding mellem reality tv og pornografisk incest«.

Og som om det ikke skulle være nok, skriver klummeskribenten Bidisha Mamata i The Guardian, at det amerikanske show lider under såkaldte mummy issues.

»MILF Manor er crazy, vent til du ser, hvad TLC står for«

På  trods af kritikken bliver der på Twitter, hvor »MILFS«, »MILF Island« og »MILF Manor« trender, lavet rigelig sjov med programmet.

En Twitter-bruger morer sig for eksempel over, hvad tv-kanalen TLC står for.

Og hvis du var i tvivl, kan det afsløres, at det står for »The Learning Channel« eller på dansk »Læringskanalen«. Folkene bag tv-netværket har åbenbart også haft deres egen spas.