Scooter bedste spor efter skyderi

Svage signalementer og en afbrændt scooter er foreløbig politiets bedste spor efter en skudepisode, som kan være udtryk for en optrapning af bandekonflikten.

Foto: Martin Sylvest Andersen
Skuddene bragede igen på Nørrebro i aftes.

Københavns Politi ved endnu ikke, om de seks-syv skud, der blev løst i Jægersborggade på Nørrebro ved 22-tiden, er relaterede til bandekonflikten.

- Men området er jo kendt for at være kontrolleret af Hells Angels, så vi er bestemt opmærksomme på, at det kan være tilfældet. Der har i en længere periode været ro på bandekrigen. Skyderiet kan muligvis være udtryk for en optrapning af konflikten. Men det er slet ikke noget, vi kan bekræfte endnu, siger den centrale efterforskningsleder ved Københavns Politi, Henrik Vedel.

Københavns Politi modtog i går aftes anmeldelser fra flere borgere, der hørte skyderiet. Vidner så to mænd flygte på en rød scooter. Ingen mennesker blev tilsyneladende ramt af skuddene.

- En bil er blevet ramt, og der er gået et skud igennem en rude til en frisør, fortæller Henrik Vedel

Politiet har efterfølgende fundet en afbrændt scooter i Møllegade på Nørrebro, og politiet vil gerne i forbindelse med to unge mænd med indvandrerbaggrund, som umiddelbart efter skuddene blev set køre fra stedet på en rød scooter.Det er langt fra første gang, at der er blevet affyret skud i kvarteret, hvor der angiveligt foregår en livlig hashhandel.