Sidste stop før døden

Performance. Det er aldrig kedeligt at være tilskuer til Kristján Ingimarssons absurde og turbulente Teater Neander.

Der er knald på Kristján Ingimarssons absurde »Big Wheel Café«, hvor bl.a. Sigrid Husjord (t.h.) giver den som hysterisk dværg. Fold sammen
Læs mere

Yderst underholdende er også den nye montageforestilling »Big Wheel Café«, hvor vi oplever sidste stop på en motorvejscafé, inden man går gennem svingdøren ind til døden. Selv om Ingimarsson ikke selv er på scenen, sprudler det af liv i brædde-cafeen i country & western-stil fyldt med skøre og skæve eksistenser, der hele tiden genfødes i det buddhistisk inspirerede univers, der også byder på happy bollywood-dans. Thomas Bentin er super dynamisk og kropsækvilibristisk som bl.a. truckfører og ninja, ligesom der er fuld knald på Sigrid Husjord som hysterisk dværg, der ikke vil have, man kigger på hende. Sjovt iscenesætter Ingimarsson tvillingerne Magnusson, mens Signe Harder, der både vakler rundt på høje hæle og giver den som afstivet mekaniker, tager os med på nærdødsoplevelse i den miksede forestilling, hvor man overgiver sig til livskraften. 


»Big Wheel Café«: Idé og iscenesættelse: Kristján Ingimarsson. Scenografi: A. Stefansson. Lyd: R. Magnusson. Kostumer: J. Forchhammer. Dramaturg: A.H. Brekne. Nyaveny, sidste dag 13. marts.