Linie 3 benægter nyt show

Trods hårdnakkede rygter i teaterkredse afviser Linie 3, at der skulle være nyt show på vej.

Linie 3 insisterer på, at der ikke er et nyt show på vej, selvom flere kilder i underholdningsmiljøet siger det modsatte. Fold sammen
Læs mere
Foto: MOGENS FLINDT
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Linie 3 er på vej tilbage i rampelyset. Eller er de? Forvirringen er stor efter det fredag kom frem, at Preben Kristensen, Anders Bircow og Thomas Eje brygger på nye løjer.

Selv afviser de nemlig, at der skulle være nyt på vej.

- Der er ikke noget om den historie. Jeg sagde til BT, at jeg ikke kunne udelukke, at der kom et i fremtiden, og det fik de så en forside ud af. Men det er da dejligt, at vi stadig kan tiltrække så meget opmærksomhed, siger Preben Kristensen.

Vedholdende rygter har ellers længe gået på, at de tre entertainere skulle være på vej til en genforening i Linie 3. Spørgsmålet er derfor, om udmeldingen er en afledningsmanøvre, der skal sikre Linie 3 arbejdsro inden premieren på det show, der ifølge rygterne skulle have premiere i 2011.

Sidste gang Linie 3 var på scenen sammen var i 2004, og efterfølgende har Linie 3 flere gange været dømt enten i graven eller på vej tilbage på scenen. Men trioen selv har hverken taget stilling til det ene eller det andet, understreger Preben Kristensen.

Økonomien skranter

Linie 3 blev dannet i 1979 og har siden lavet 11 shows, der har sikret de tre showmen millioner på bankbogen. Men siden da er det gået ned af bakke. Mens Preben Kristensen stadig har styr på finanserne, ser det mere sort ud for de to andre.

Anders Bircow har mistet mange millioner i forbindelse med finanskrisen. Dertil kommer, at salget af hans luksusvilla i Bagsværd gav et tab på cirka 12 mio. kroner.

Imens har Thomas Ejes fejlslagne forsøg på at erobre Las Vegas under navnet »Tom Dane« også kostet dyrt.

En del af spekulationerne går derfor på, at et nyt show skal puste liv i de slukne tegnebøger, men det afviser Preben Kristensen.

- Vi har aldrig lavet show for pengenes skyld, og det kommer vi aldrig til, siger han.

Linie 3's shows gennem tiderne:

1979: Show for sjov

1980: TV i Teltet

1981: Nej, den anden

1982: Hvem Hvad Hvoffor og Hvo’n

1983: Borte med Vesten

1986: 3 mand klædt af til skindet

1989: 10 års jubilæumsshow

1993: Hvor er de 2 andre?

1997: Linie 3 show ’97

2001: Rundrejsen 2001

2004: 25 års jubilæumsshow