Regeringens bedrifter de første 100 dage

Sværtegade har eksklusivt fået fat på et hemmeligholdt valgoplæg, der forklarer, hvad landets nye Venstreregering havde af planer de første 100 dage ved magten. Læs med og se, om det holdt stik.

Sværtegade

En dansker i rummet: Hvis Kennedy kunne, kan Løkke også (evt. via en russisk raket?)! Regeringen ønsker at illustrere, at selvom Danmark lukker sin grænser stadig mere, er der store muligheder for at anvende verdensrummet til løsning af den aktuelle flygtningekrise. Regeringen vil derfor sende en dansker i kredsløb, hvorefter Inger Støjberg kan anvende dette som argument for, at flygtninge sagtens kan få familiesammenføring på månen, hvis nærområderne er fyldt.

 

Eftervederlag: Som enhver venstremand har erfaret på den hårde måde, er det i offentlighedens øjne alt for profitabelt at være en højtprofileret politiker, der ikke betaler sit eget undertøj. Vi bliver nødt til at finde en sag, der illustrerer, at man også i Venstre er klar til at give afkald på opulente privilegier. Måske kan Carl Holst overtales til at tage en for holdet?

 

SKAT: Danske skattemyndigheder er i alt for høj grad præget af et image som effektive og pligtopfyldende. Det er regeringens mål at vise befolkningen, at denne myndighed ikke har styr på noget som helst og kritikløst overdrager penge til korrupte og inkompetente udenlandske foretagender. Ikke ulig indkøbet af IC4-togene. Forhåbentlig kan der findes en sag, som illustrerer denne pointe.

 

Shawarma: Alt for mange opfatter desværre Venstre som et pladderhumanistisk parti, der vakler på flygtningeområdet. Hvis man kunne få en minister til at spise en shawarma i nærheden af en gigantisk flygtningelejr, eventuelt sammen med en kendt journalist, ville der være gode chancer for at få en ordentlig bunke DF-stemmer tilbage.

 

At komme i mindretal: Som en meget snæver regering er det vigtigt at understrege sin egen hjælpeløshed, så forventningerne ikke bliver alt for høje. Kunne man eksempelvis finde en helt oplagt tabersag, som eksempelvis at nægte folk, der er blevet lovet statsborgerskab, dette? Og kan vi få overtalt Liberal Alliance til at stemme nej, selvom vi skrev det med sænkelse af topskat i regeringsgrundlaget?