Månens form er et knæfald for islam

Flere dage om måneden røber månen sin urovækkende loyalitet over for muslimer ved at vise sig som islams symbol, nemlig en halvmåne.

Læs mere
Fold sammen

Nogle gange viser den skræmmende nedsmeltning af vores vestlige, kristne kultur sig tydeligt, fx gennem tørklæder, moskéer og kebabvariationer i gadebilledet. Andre gange foregår forfaldet i det skjulte, og det er månen er godt eksempel på.

Sjældent kigger man op for at få øje på den, og endnu sjældnere tænker man, at den skulle ønske religiøse særhensyn. Men det gør den! Månen er nemlig halvmåneformet på næsten halvdelen af månedens dage og fremviser dermed islams symbol, mens det kristne kors aldrig viser sig på dens grå overflade.

Heller ikke jødedommen får nogen plads, mens stjernerne må være decideret antisemitiske i deres insisteren på overhovedet ikke at være stjerneformede.

Indtil videre har ingen politikere taget den månebaserede muslimske fare seriøst, så nu må Dansk Folkeparti træde til med en handleplan. Venstrefløjen siger, vi ikke tager ansvar, men vi har faktisk et velfinansieret forslag klar:

Tag hele ulandsbistanden og brug den på en bemandet rumraket til månen, der skal lastes med store mængder rød og hvid farve. Astronauterne kan så bogstavelig talt sprede Dannebrog ud over den golde overflade og give muslimerne kamp til stregen. Så får vi nok at se, hvem der er stærkest!

Hvis ikke det er nok, skal vi nok kigge på, om vi overhovedet ønsker månen i det danske samfund. Er den kommet hertil under falske forudsætninger, siden den så tydeligt afviser vores værdier? Bidrager den positivt til samfundet, eller isolerer den sig i en parallelatmosfære, hvor tomhed og mørke æder af den vestlige verdens klare lys? Lad os stille disse spørgsmål åbent og fordomsfrit, så vores kultur ikke bliver overtaget af formørkede himmellegemer.