En liste over… Danmarks hemmelige krav til Grækenland

Lavere pensioner og stram EU-kontrol med finanserne er kun toppen af isbjerget. Sværtegade har nemlig afsløret en række hidtil hemmeligholdte krav fra ingen ringere end Danmark.

1.    Siden 2002 har man kun måttet bruge ordet “feta” om helt bestemte fåre- og gedeoste fra Grækenland, hvilket i Danmark har ført til bizarre mælkeprodukter som “salattern” og det suspekte “hvid ost i saltlage”. Denne uhyrlige praksis skal nu stoppe, så resten af Europa ikke forvirres, når de skal købe ind til sommersalaten.
2.    Dronning Anne-Marie skal være rigtig dronning igen og ikke bare det ydmygende “eksdronning”, som tilfældet er i dag, samt modtage en fyrstelig apanage fra den græske statskasse (kan evt. tages fra de græske pensioner). Som en særlig tjeneste til ældre danskere skal DR og TV 2 have uhindret adgang til alle hendes fester.
3.    Pia Kjærsgaards sommerhus på Santorini skal have en ordentlig overhaling; en formand for Folketinget kan ikke bo i noget gammelt skrammel. Der skal en vandtæt pølsevogn ind i badeværelset, poolen skal redesignes i flæskesværsform, og så skal stuen gøres virkelig, virkelig ren. Unge, arbejdsløse grækere kan sagtens få et job her, forudsat at de lærer dansk først.
4.    Som man har kunnet læse i utallige Politiken-indlæg, kan danskerne ikke finde ud af det der med flirt og kønsroller. Derfor skal det være grækernes pligt at vise os udvandede nordeuropæere, hvordan vi får lidenskaben tilbage, primært ved at unge græske mænd forventes at lægge an på mindst fire ferierende kvinder. En vejledning til, hvordan dette gøres på en høflig, respektfuld og ikke-sexistisk måde kan rekvireres hos Dansk Kvindesamfund.
5.    Ouzo er i mange år blevet præsenteret som en stolt og speciel nationaldrik, men er faktisk en meget lidt velsmagende væske, der kun er populær i 13-15-åriges førstegangsbranderter. Den skal derfor erstattes af dyr whisky, cognac eller rødvin (udgifterne kan igen dækkes af førnævnte pensioner).