En liste over… Asylafskrækkende tiltag

De borgerlige partiers asylstramninger skal gøre Danmark mindre attraktivt for flygtninge. Sværtegade går skridtet videre og præsenterer flere afskrækkende tiltag.

1. Al hummus skal tilsættes 0,004 % ren rå lakrids. Eventuelle konkurser hos restauranter med vegetariske, veganske eller raw food-retter må henregnes under ofre for fædrelandet.

2. Graffitiportrætter af Pia Kjærsgaard og Mogens Camre skal males på siden af samtlige sociale boligbyggerier, der huser asylansøgere, så herboende flygtninge ikke anspores til at flytte derhen og bidrage til ghettodannelse. I særligt graverende tilfælde kan DF’erne udskiftes med et maleri af Bonderøven for at tiltrække ressourcestærke og kernesunde familier.

3. Lars von Triers samlede værker skal præsenteres som en introduktion til den danske folkesjæl i en maratonvisning for alle asylansøgere, naturligvis med passende undertekster. I særligt pressede perioder kan man supplere med danske film fra 80’erne, der fremstiller forhold og seksualitet på en rå og ærlig måde, gerne med Jens Okking i en bærende rolle.

4. Enhver asylansøger skal ugentligt tilsendes og testes i regler for og historien om overførselsindkomster, tilskud, boligstøtte mm., hvis vedkommende vil modtage disse ydelser. Asylansøgeren kan til enhver tid ringe til en sagsbehandler ved navn Bodil, der kan hjælpe til med at forstå paragrafferne. Bodil taler desværre ikke så godt engelsk.

5. Asylansøgerens forståelse af dansk ytringsfrihed skal testes til det absolut yderste. Vedkommende vil derfor blive pålagt at høre samtlige optagede debatter fra et byråd i Skive forud for et 43 år gammelt kommunalvalg og deltage i en paneldebat, hvor ungdomspolitikere taler om visioner for EU. Alt vil naturligvis blive grundigt oversat, og et hæfte med inklusive og tolerante satiretegninger vil blive udleveret.

6. Som led i integrationsprocessen vil asylansøgeren blive tvunget til fem ugentlige og usædvanligt friske gåture i al slags vejr, altid ledsaget af en tidligere pædagog, der pusler lidt med haven og har efterår som sin yndlingsårstid. Så bliver man nemlig blæst rigtig godt igennem.