Der kom brev fra… Partierne, som Klaus Riskær ikke har haft noget med at gøre

Kære Klaus Riskær Pedersen,

Sværtegade
Læs mere
Fold sammen

Fold sammen
Læs mere

Vi har længe været tavse omkring vores følelser for dig, men nu hvor valgkampen er på trapperne, mener vi, at tiden er inde til at erklære, hvor vi står, og hvor længselsfuldt vi har kigget efter dig.

I skjul har vi beundret din kløgt, flair for forretning og elegante livsstil, selvom vi på overfladen har talt om, at vores partier ikke lefler for kendisser og udelukkende fokuserer på saglighed og seriøsitet.

Men nu hvor så mange andre æreløse partier har været løse på tråden og tilbudt dig deres ynder, kan vi ikke tie stille længere.

Hvad er der galt med os, Klaus? Hvorfor vil du ikke stille op for os? Er vi ikke prangende nok, sjove nok, spændende nok?

Vi ved godt, vi ikke har Uffe Elbæks flamboyante kaos, Kristendemokraternes anakronistiske holdninger eller Venstres stemmetal, men vi har andre ting: Liberal Alliances sportsfolk (lad ingen fortælle dig, at du ikke kan komme i Folketinget, bare fordi du været på tv!), Enhedslistens flotte frontfigurer (de synes alle tre, du er rigtig sød, især Pernille) og et par Radikale, der næsten er lige så elitære som dig.

Og du behøver ikke lægge dig fast på én af os med det samme. Prøv dig frem med først den ene, så den anden og se, hvad der passer dig bedst.

Håbefulde hilsner,
Enhedslisten, SF, Radikale, Dansk Folkeparti og Liberal Alliance