Der kom brev fra… Madame Tusnelda, DR’s nye EU-ekspert

Til alle EU-spirituelle,

Danskerne ønsker sig en stærk leder, der er lige dele nazist, islamist og folkedanser. Sådan tolker jeg folkeafstemningens resultat efter grundigt at have analyseret 57 Facebook-venners statusopdateringer samt kastet kaffegrums og kyllingeknogler på mit fjernsyn.

En lidt uventet analyse, men som Danmarks Radios nye autoritet på området (Au revoir, Ole Ryborg!) er jeg ikke bange for at chokere danskerne. Jeg kan også afsløre, at den meget omtalte politikerlede i virkeligheden er udtryk for frisurelede, altså modvilje mod de folkevalgtes meget kedelige og konservative hår. Det har jeg konstateret efter læsning af fjorten avisartikler og en flyer fra Johannes Smart Klip ‘N Stil.

Til gengæld er jeg helt på linje med dem, der siger, at torsdagens nej var et nej til afgivelse af mere suverænitet. Danskerne er generelt skeptiske over for Europol og EU, fordi det hedder noget med “eu”. Prøv at sige Europa uden “ropa”, bare med “eu”. Det lyder som “øv”! Så hvad er det lige, de høje herrer fra Bruxelles har travlt med at proppe ned i halsen på os? Niks, den går ikke, siger danskerne, der har gennemskuet EU’s semantiske spil.

Hvis I vil høre flere af mine skarpe analyser, kan I tænde for DR2 Morgen, hvor jeg hver dag vil fortolke folkedybet.

Uudgrundelige hilsner,
Madame Tusnelda