Der kom brev fra… Krænkede skoleelever

Kære skolelederformand,

Nu hvor du har sagt, at du ikke mener, man skal vise Muhammed-tegningerne i undervisningen, har vi et par andre ting, vi også gerne vil have fjernet.

Vi er eksempelvis utrolig krænkede, hver gang vores meget gamle og meget støvede klasselærer skal fortælle os om sex. Han mumler, bliver rød i hovedet, og så fremstammer han noget om, at vi sikkert har set “den slags på nettet”. Krænkelse er faktisk et fattigt ord, når man skal beskrive situationens pinefuldhed.

Så er der Helle Helles romaner, som åbenbart er obligatorisk læsning, hvis man er dansklærer og selv hedder Helle. Men vi er faktisk nogle elever, der bliver krænkede over, hvor korte og kedelige sætningerne er. Ingen action, ingen babes, ingen referencer til One Direction. Det er en fornærmelse mod mennesker, der er født i det 21. århundrede.

Og hvad med timerne i billedkunst med deres massive fokus på vammel papmaché? Ikke nok med, at vi skal fedtes ind i tapetklister på ugentlig basis, vi skal også rose hinandens deforme “værker”. Det krænker alles selvrespekt.

Vores sidste protest angår tysktimerne. Vi danske børn, der er vant til, at alt bare hedder “en” eller “et”, føler os krænkede over at blive holdt uden for det tyske sprog med dets millioner af bøjninger. Lav alt om til bare at hedde “der” og fjern alle uregelmæssige verber, tak!

Rettighedskrævende hilsner,
De krænkede skoleelever