Der kom brev fra… Jesus

Kære debattører i næstekærlighed,

Hvor er jeg glad for, at Marie Krarup har genoplivet danskernes interesse for det her med næstekærlighed. Normalt føler jeg mig komplet overset, når I snakker politik. Til daglig gider ingen høre, hvad Jesus synes om kontanthjælpsloftet eller ældrepleje, men pludselig er det supervigtigt, hvad jeg mon mener med at elske sin næste.

Desværre har I alle taget totalt fejl og slet ikke læst jeres Bibel ordentligt. Her siger jeg blandt andet, at hvis nogen kommer til mig og ikke hader sit eget liv, kan han ikke være min discipel (Lukas 14,26). Så det skal I lige starte med. Desuden siger jeg også, at I ikke skal bekymre jer om at få tøj på kroppen og mad at spise, men alligevel har I pensionsopsparinger og abonnementer på Aarstiderne (Matt 6,25-33). Pinligt!

Endelig siger jeg, at I skal være virkelig søde ved dem, der behandler jer dårligt (Lukas 6,27-33). Så hvis I bliver sure over noget, Marie Krarup siger, skal I ikke tale grimt om hende, men sende hende en buket blomster. Og Marie, næste gang du ser Lisbeth Zornig i en bil med nogle syrere på vej til Sverige, så køb hende en hotdog og ekstra benzin.

Det var bare det; jeg vender tilbage om små 2000 år.

Guddommelige hilsner,
Jesus, Guds Søn