Der kom brev fra… Den nuancerede islamist

Kære brødre og søstre i det fremtidige kalifat,

Læs mere
Fold sammen

Grænserne mellem os og de vantro hunde (ingen nævnt, ingen glemt) bliver trukket skarpt op i disse tider, og derfor er det vigtigt at huske på nuancerne, så vi ikke forfalder til tom retorik og en skadelig os-og-dem-tænkning.

Det er nemlig ikke alle vantro hunde, der er vores direkte fjender. Kun nogle af dem siger grimme ting om islam, mens andre lever fredelige liv som gode samfundsborgere og skal ikke kues og undertrykkes, bare fordi de er vantro hunde. Nogle af dem siger endda, at de bekender sig til islam og praktiserer den rette tro gennem kærlighed (haha, nice try).

Faktisk kan man sige, at hvis det lykkes de ekstreme vantro hunde, der skænder vores religion med krænkende streger, at få os til også at hade de moderate vantro hunde, ja, så har de ekstreme kræfter vundet. Vores mission som islamister bør jo ikke være at skabe had og splid mellem mennesker, men blot at indføre kalifatet ved sværdet.

Lad blot de vantro hunde om alle de onde ytringer, morderiske tegninger og drabelige udtalelser. Vi må som gode jihadister holde vores sti ren, så ingen skal komme og sige, at vi forfaldt til populisme, til hatespeech og til kapring af politiske dagsordener.

Nuancerede hilsner,

Islamisten