Der kom brev fra… Den grå og kedelige LGBT’er,

Kære Pride-arrangører,

1

Jeg er en midaldrende homoseksuel mand, der arbejder med it og nyder aftenerne foran fjernsynet med min kæreste, Henrik, der er revisor og aktiv i den lokale boligforening. Vi føler ikke helt, at vi er blevet repræsenteret under de sidste dages Copenhagen Pride.

Bevares, det var da et flot optog, og man kan kun tage hatten af for al den fokus på rettigheder og social accept. Men når man som Henrik og jeg er et relativt kommunefarvet og monogamt par, der holder af Go’ aften Danmark, sommergrill og en tur på Jensen’s Bøfhus (hvor vi for nylig fejrede vores 10-årsjubilæum med en dejlig omgang All You Can Eat Ribs) - ja, så virker Pride’n ikke så oplagt.

Til næste år foreslår vi derfor en mere afdæmpet Pride-vogn, der skal sætte fokus på homoseksuelle mænd som os. Man kunne få Ikea til at sponsere vognen, så den blev holdt i nogle fx lys birk eller egetræsfiner. Jeg tror også, at Henriks revisorfirma vil give nogle penge til benzinen.

Vognen kan sende et signal til ikke LGBT-personer om, at det faktisk er temmelig diskriminerende at ønske sig homo- eller transvenner, fordi man gerne vil fremstå progressiv og mangfoldig. Nogle af os er faktisk rimelig gennemsnitlige typer, der aldrig olierer vores overkroppe eller danser til Wham!

Almindelige hilsner,
Jens, en grå og kedelig homo