Der kom brev fra… Den fortørnede bagdelsgramser

Kære hysteriske kvinder i nattelivet,

Nu har vi hørt jeres historier om, hvor sure I bliver, når vi benytter os af det bedste romantiske trick i bogen: Den henkastede gramsen på bagdelen. Men I tager helt fejl, hvis I tror, at vores ragen er en grov og uhøflig handling, der tilfældigt dukker op i vores berusede hjerner, når vi ser en pæn krop.

Nej nej, at rage på en fremmed kvinde er bare første del af et subtilt erotisk spil. Næste skridt kunne være at råbe komplimenter såsom “Gode patter!” eller “Lækker kælling!”, hvilket man så får bekræftet af sine venner. På den måde ved damen, at flere mænd er interesserede i hende og får dermed løftet sin selvtillid. Smart, ikke?

Ofte vælger jeg at kombinere de elegante ord med internationalt forståelige bevægelser, der mere end antyder, at her kommer en verdensmand, en kosmopolitisk charmetrold.

Til sidst ville jeg gå hen til kvinden med en drink og vifte den foran hende som en lille godbid. Frækt og forførende, men samtidig med det touch af klasse, der karakteriserer en gentleman.

I kalder os klamme og grænseoverskridende, men vi tilhører faktisk en ny og mere dannet generation af raffinerede mænd. Så tag lige og sæt pris på det!

Kærlig hilsen,
Bagdelsgramseren

PS. Skal vi bolle?