Der kom afskedsbrev fra… Lykkelige Carl Holst,

Kære allesammen,

1

Åh, jubel! Aldrig har jeg været så glad og fro og dansende som nu, hvor jeg tager orlov fra Folketinget. Intet kan være bedre i en politikers karriere end at afslutte tre skandaleramte måneder med en pinlig, forsinket og halvhjertet exit.

Men det forsinkede og halvhjertede har altid gjort mig glad. Som da jeg ventede i dagevis med at reagere på sagen om mit eftervederlag for derefter at betale halvdelen tilbage. Det var dejligt, at det trak sådan ud.

En anden stor lykke var, da jeg blev afsløret i at udnytte en regional medarbejder til min egen valgkampagne. Det kan ikke blive bedre, tænkte jeg for mig selv, da jeg gik af som forsvarsminister og boltrede mig i pressens opmærksomhed. Men så landede politianmeldelsen med fuld støtte fra mine partikammerater, og hvor skal det blive dejligt med den retssag!

Faktisk kunne jeg ikke have været lykkeligere, om jeg så var blevet afsløret i at fuske med mit CV, bruge min ministerstatus til at fremme min fætters virksomhed og plagiere min ph.d.-afhandling.

Nu tør jeg kun håbe på, at retssagen ender på den absolut dårligste måde, så Lars Løkke ikke har andet valg end at smide mig ud af Venstre. Jeg krydser fingre!

Jubelhilsner,
Carl Holst