Vinterbader ikke vækket endnu

Vinterbaderen, der var fanget under isen i 20 minutter, vågner ikke op i dag.

Lægerne har ellers flere gange i løbet af ugen varslet, at de ville forsøge at vække vinterbaderen fra kunstigt koma. Men heller ikke 31. december bliver han vækket. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den 46-årige vinterbader, der blev fanget under isen i mandags, da han forsøgte at dykke mellem to huller i isen - bliver ikke vækket til nytårsaften

Læger og sygeplejersker på Rigshospitalet kæmper fortsat for den 46-årige sportstrænede mands liv.

- Vi har lige talt med hospitalet og fået at vide, at der ikke er noget nyt om hans situation. Hans tilstand er uændret, fortæller politiets vagtchef på Station Amager.

Lægerne har ellers flere gange i løbet af ugen varslet, at de ville forsøge at vække vinterbaderen fra kunstigt koma.

Da redderne efter mere end tyve minutter fik reddet manden op af vandet, fik han hjertemassage i ambulancen på vej til Rigshospitalet. Her blev han efterfølgende lagt i kunstigt koma.

- Jeg ved ikke, hvad lægernes plan er lige nu og her. Det virker som om de nærmest er lidt småirriterede over, at vi ringer og spørger til hans tilstand hver dag. Men det skal vi jo gøre, siger vagtchefen på Station Amager til bt.dk.

Politiet har tidligere på ugen fortalt til bt.dk, at lægerne er nødt til at vække manden for at kunne vurdere, hvor store skader ulykken har forårsaget.

Men foreløbig vil den 46-årige også tilbringe nytårsaften i kunstig koma.