Vin med udsigt

Mad: Tomatcarpaccio, kartoffel med pesto, hjerteslat med revet hjerte, Havtaske. Vin: Cuvée Marguerite, Matassa. 2) Beaujolais, Terroir de Bellevue, Domaine de St. Cyr. 3) 2021 Langhe nebbiolo, Fenocchio Rune Øe

En fin lille vinbar er skudt op ved Kirsten Piils kilde i Dyrehaven. Selve bygningen og restauranten ved søen bruges til konferencer og selskaber men terassen er nu omdannet til vinbar og spiseri under navnet Kilden.

Udsigten er god og stemningen er fin. Så kan man leve med cafeteria-vibe, hvor man selv skal hente sin mad i baren, er der en fin oplevelse i vente her.

Uddrag af anmeldelsen:

»Den sjoveste ret i min mund var dog klart grillet hjertesalat med røget vesterhavsost, friterede kapers og en detalje i form af et riv af det tørrede hjerte fra et af de dådyr, som render rundt ude i Dyrehaven. En ret med masser idé, salt og umami. Vi rundede aftenen af med et glas udmærket chardonnay fra Jura (130 kroner) og konkluderede, at vi havde haft en god aften med et uprætentiøst køkken, god vinservice og ikke mindst herlige omgivelser«

Læs hele anmeldelsen her.