Video viser aggressiv Brøndby-tilhænger tvinge trøjen af FCK-fan i S-tog. Nu er der nyt i sagen

I sagen, hvor flere FCK-fans i S-toget er blevet tvunget af hooligans til at aflevere deres FCK-trøjer, er politiet nu i kontakt med mindst én forurettet og flere vidner.

FCK-fans i S-toget blev tvunget til at tage deres trøjer af aggressive Brøndby-tilhængere. Billedet er fra superligakampen mellem FC København og Brøndby IF i Parken i søndags. Fold sammen
Læs mere
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Politiet er i kontakt med mindst én forurettet i sagen om FCK-fans, der har fået frarøvet trøjer i S-toget, efter at Brøndby spillede mod FCK i parken søndag.

Det oplyser Københavns Politi onsdag.

På nettet har en video, hvor en mand i Brøndby-trøje tvinger en ung mand til at tage sin FCK-trøje af og aflevere den, fået over flere hundredtusinder visninger.

Om det er den unge mand på optagelsen, som Københavns Politi har kontakt til, er man i færd med at afklare.

Sagen efterforskes som en røverisag, meddelte politiet tirsdag.

Politiet oplyser onsdag, at flere vidner har henvendt sig. De afhøres løbende.

»Efter vores efterlysning af forurettede og vidner i går har vi modtaget flere anmeldelser om forhold – om de er enkeltstående eller er sket i sammenhæng med det, der sker i videoen, er vi i gang med at klarlægge,« skriver Københavns Politi i en e-mail.

Københavns Politi vil fortsat gerne i kontakt med alle, der kan hjælpe med oplysninger om den konkrete episode eller andre lignende episoder den dag.

Justitsminister Mattias Tesfaye (S) er ifølge B.T. blandt de mange, der er forargede over episoden i S-toget. Ministeren varsler ifølge B.T. et lovforslag om skærpet straf, såfremt en strafbar handling har ydmygende karakter.