Vennerne ringede til politiet to gange

Maria Møller Christensens venner ledte forgæves efter hende. Dagen efter blev hun fundet myrdet.

For anden dag i træk skal anklagemyndigheden forsøge at overbevise nævninge og domsmænd om den 48-årige tiltaltes skyld i Maria-drabet nytårsnat i Herning. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Der var ingen hjælp at hente hos politiet, da Marias venner ringede og meldte hende savnet nytårsaften.

Det kom i dag frem under retsagen mod 20-årige Maria Møller Christensens formodede morder.

Et vidne forklarede, at de var seks spisende gæster til nytårsfesten i Museumsgade 55 i Herning. De drak, og Maria blev meget fuld. På et tidspunkt kastede hun op.

Kort efter at have set fyrværkeriet ved midnat, konstaterede vennerne, at Maria var væk. I lejligheden fandt de hendes overtøj, sko og taske med nøgler og mobiltelefon. På telefonen kunne de se, at hun havde forsøgt at ringe til to af de øvrige festgæster, inden hun efterlod den.

Delte sig i to hold

Det var meget koldt, og derfor blev vennerne urolige. De delte sig i to hold og gik hver sin vej for at lede efter hende.

Samtidig ringede de til politiet, men de ville først ikke hjælpe.

Da vennernes eftersøgning ikke havde givet resultat efter godt tyve minutter, ringede de til Marias mor og flere venner. Politiet blev igen alarmeret, og nu gik den store eftersøgning i gang.

Men da var det for sent. Maria blev samme nat kvalt med en nylonstrømpe i kælderen på Rolighedsvej 1. En 48-årig mand fra ejendommen står tiltalt for drabet.Der forventes dom 3. december.