Vaskebjørn angreb barnevogn

En borger i jyske Lindknud fik et chok, da en arrig vaskebjørn gik til angreb på en barnevogn ved hendes bopæl. Bjørnen er nu fanget.

Den ser sød ud, men da en kvinde opdagede en vaskebjørn ved sin barnevogn, var hun knap så glad for dyret. Fold sammen
Læs mere
Foto: Claus Fisker
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

En kvinde fra Lindknud mellem Esbjerg og Kolding fik sig noget af en overraskelse, da hun tirsdag kiggede ud ad sit vindue.

Her havde en vaskebjørn set sig gal på en parkeret barnevogn, som den var godt i gang med at flå i stykker.

Ifølge politiet var barnevognen tom, og ingen kom da heller til skade, da den hidsige lille bjørn efterfølgende blev indfanget.

- Vi ved ikke, hvor den kommer fra, men det er jo nok et importeret kæledyr, som er stukket af, siger pressetalskvinde Helle Lundberg fra Syd- og Sønderjyllands Politi.

Vaskebjørnen er nu bragt til Dyrenes Beskyttelses internat i Gram, hvor den ifølge internatet vil blive "afhændet", hvis ikke ejeren melder sig inden weekenden.

Det bizarre bjørnevisit er ifølge politiet ikke første gang, at politikredsen får besøg af en løssluppen vaskebjørn.

- Sidste år havde vi en lignende hændelse i Ho nord for Esbjerg, hvor en præst havde hængt sin præstekjole ud til luftning. Den blev også angrebet af en af de små hidsige fyre, der rev den i stykker, siger Helle Lundberg.

Gerningsbjørnen fra Ho blev ligesom sin fætter i Lindknud indfanget, og der kan derfor ikke være tale om samme vaskebjørn.

/ritzau/