Usædvanlig kolonne på motorvej

Færdselspolitiet stoppede onsdag eftermiddag en lastbil, der havde en Ford Transit og en campingvogn på slæb. Senere kom yderligere otte lignende vogntog.

Politiet i Slagelse henvendte sig onsdag til Antvorskov Kaserne for at få opmagasineret en lang række biler, som blev beslaglagt, da førerne ikke ville betale bøder på op til 10.000 kroner.

Midt på eftermiddagen fik en færdselspatrulje på motorvejen øje på en lastbil, der trak en Ford Transit, der trak en campingvogn.

Den britiske chauffør blev præsenteret for en bøde på 10.000 kroner. Den nægtede han at betale, hvorefter politiet beslaglagde køretøjerne.

Knap tre timer senere kom en ny anmeldelse om otte lignende vogntog, hvor flere chauffører heller ikke ville betale bøderne.

- Vi har kontaktet Antvorskov Kaserne og spurgt, om vi kan stille de beslaglagte biler dér, for vi har ikke plads til dem i vores egen gård, siger den vagthavende hos politiet i Slagelse.

Ifølge politiet er der tale om ulovlige asfaltarbejdere, der bl.a. tilbyder husejere at sætte deres indkørsler i stand for en slik. Men arbejdet er sjældent selv den beskedne pris værd.

/ritzau/