Unge kastede æg på Medina

15-20 unge angreb sangerinden Medina med æg under gratiskoncert i Ishøj lørdag. Det fik hende til at skælde de unge - og deres forældre - godt og grundigt ud.

15-20 unge angreb sangerinden Medina med æg under gratiskoncert i Ishøj lørdag. Det fik hende til at skælde de unge - og deres forældre - godt og grundigt ud. Fold sammen
Læs mere

Lørdag gav Medina gratis koncert i Ishøj Byhave, men desværre for sangerinden var der også mødt ballademagere op i form af 15-20 unge indvandrere, som kastede æg mod den populære sangsild.

Medina blev heldigvis ikke ramt, men standsede resolut musikken og sagde - ifølge avisens mand på stedet:

»Der er nogle, der er blevet dårligt opdraget derhjemme. Og jeg synes, at det er rigtig rigtig respektløs over for dem, der er kommet for at have det godt, og at I så fucker det op på den måde. Det er fair, at I ikke kan lide min musik, og at I er kommet for at kaste med fucking rådne æg, eller hvad det er for noget. Men de forældre, der har jer, de skulle skamme sig! I skal ikke ødelægge det for os, der har det godt og er glade. Det er en fucked- up opførsel!«

Jubel over Medina-opsang

Derefter genoptog Medina og bandet koncerten, og politiet blev tilkaldt for at tale et par alvorsord med de unge ægkastere.

Optrinnet ødelagde dog ikke den gode stemning - derimod jublede publikum over den konsekvente Medinas håndtering af episoden.