Ung mand uden for livsfare efter trafikulykke ved Randers

En 18-årig mand fra Nordjylland er uden for livsfare, efter han søndag aften var indblandet i en større trafikulykke ved Randers.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

En 18-årig mand fra Brovst i Nordjylland meldes mandag morgen uden for livsfare, efter han søndag aften blev kørt på Aarhus Universitetshospital efter en større trafikulykke på motorvej E45 ved Randers Syd.

Søndag aften forlød det, at den unge mand svævede mellem liv og død, men det har heldigvis udviklet sig positivt i løbet af natten, fortæller vagtchef hos Østjyllands Politi Carsten Dahl:

»Han er uden for livsfare, har vi fået oplyst i løbet af natten. Han har muligvis pådraget sig en mindre hjerneblødning, men som han forhåbentligt ikke får nogle varige mén af,« fortæller vagtchefen mandag morgen.

Yderligere tre personer blev kørt med ambulance til skadestuen på Randers Sygehus, men de slap med mindre knubs, oplyser politiet.

Vagtchef Carsten Dahl betegner ulykken, der involverede i alt fem biler, som en »harmonikaulykke«:

»Den 18-årige kører op i en anden part, som er bremset ned muligvis på grund af dårlig sigtbarhed. Det bevirker, at hans bil snurrer rundt og rammer over i to andre biler, der allerede er kørt over i nødsporet. Og så kommer der yderligere en bil bagfra, der kører op i den første bil,« forklarer han.

Ulykken skete søndag klokken 19.42, hvorefter både ambulancer, politi og bilinspektør ankom til stedet.