Ung mand stukket i halsen: 29-årig sigtes for drabsforsøg

En 29-årig mand kræves fængslet for at have stukket en 24-årig mand i halsen med en kniv i Aarhus.

Arkivfoto. En 29-årig mand kræves fængslet for at have stukket en 24-årig mand i halsen med en kniv i Aarhus. Fold sammen
Læs mere
Foto: Henning Bagger

En 24-årig mand blev ifølge politiet forsøgt slået ihjel natten til tirsdag, da han blev stukket med en kniv i halsen i Aarhus.

Politiet modtog anmeldelsen om overfaldet klokken 01.41 tirsdag, og kort tid efter blev en 29-årig mand anholdt. Han bliver tirsdag klokken 13 fremstillet i et grundlovsforhør i Retten i Aarhus. Han bliver sigtet for drabsforsøg.

Det oplyser pressemedarbejder hos Østjyllands Politi Jakob Christiansen.

»Vi vurderer, at når man skærer en i halsen med en kniv, så kunne det have gået helt galt, hvis han ikke havde nået at afværge,« siger pressemedarbejderen om sigtelsen.

Overfaldet skete på Lille Torv i Aarhus, hvor den 29-årige mand ifølge politiet stak den unge mand i halsen med en kniv. Offeret er uden for livsfare, men er stadig på hospitalet.

Politiet fortæller ikke yderligere om de nærmere omstændigheder. Derfor er det uvist, om de to personer kendte hinanden. Ifølge politiet er der umiddelbart ikke tale om noget banderelateret.

Grundlovsforhøret forventes at blive afholdt for lukkede døre af hensyn til efterforskningen.

/ritzau/