Ung mand knivangrebet efter øjenkontakt med tre mænd

En 21-årig mand er tirsdag aften blevet snittet overfladisk, efter han fik øjenkontakt med tre mænd i en sølvgrå Opel Astra, som politiet nu efterlyser.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Tirsdag aften er en ung mand blevet angrebet med kniv af tre mænd på ydre Nørrebro i København. Det fortæller Sajjad Haider, der er central efterforskningsleder ved Københavns Politi.

Det var den 21-åriges mor, der klokken 22.18 ringede til politiet og fortalte, at hendes søn var blevet stukket ned.

»Vi kører derud med en patrulje og ser, at han har snitsår på armene, ryggen og maven, og det er svært at se, om han har fået knivstik,« siger han.

Den 21-årige blev kørt til hospitalet, hvor undersøgelser viste, at han slap med overfladiske skrammer.

»Efterforskningen tyder på, at overfaldet er sket på Blytækkervej. Den unge mand er på vej hjem, da der kommer en sølvgrå Opel Astra på Frederikssundsvej. Han får øjenkontakt med nogen af dem i bilen, og de spørger, hvorfor han kigger sådan på dem. Så opstår der en diskussion, og under den bliver han trukket ned ad Blytækkervej og snittet,« siger Sajjad Haider.

Politiet har endnu ikke anholdt nogen i sagen, men efterlyser den sølvgrå Opel Astra.

»Vi har undersøgt gerningsstedet. Vi har kortvarigt haft afspærret hele Blytækkervej, hvor vi har søgt med hunde. I den sølvgrå Opel Astra skulle der være tre mænd. To med arabisk baggrund og formentlig en med somalisk baggrund,« siger Sajjad Haider.