Ung mand gennembanket med skovle

En 29-årig mand blev fredag aften ilde tilredt, da han blev overfaldet i sit hjem af to gerningsmænd. Politiet mener, der er tale om en hævnaktion.

En 29-årig mand fra Årslev i Odense skal lørdag på operationsbordet efter et brutalt overfald. Fredag aften blev slået i hovedet med skovle af to mænd på 17 og 27 år, som opsøgte den 29-årige i sit hjem på Overvejen i Årslev syd for Odense, oplyser politiet.

Den 29-årige er ifølge politiet indlagt med kraftige knoglelæsioner i ansigtet. I starten frygtede lægerne for mandens liv, men efter nogle timer kunne han erklæres uden for livsfare.

Politiet fik en melding om voldsomt slagsmål i baghaven på adressen på Overvejen. Da de nåede frem, lå manden alene inde i huset. Vidner havde set to mænd gå fra huset. Efter afhøringer af personer i den 29-åriges bekendtskabskreds kunne politiet fastslå "med 99 procents sikkerhed", hvem gerningsmændene er. Tidligt lørdag morgen var det endnu ikke lykkedes at anholde dem.

Det voldsomme overfald er ifølge vicepolitikommissær Jack Liedecke formentlig en hævnaktion, som har relation til nogle familiekonflikter.

Den 29-årige er i forvejen særdeles godt kendt af politiet.

/ritzau/