Ung mand fundet dræbt af skud i grønt område i Brøndby

Politiet søger vidner, efter at død 25-årig blev fundet af hundelufter. Undersøgelse stoppede S-tog.

Politiindsats ved Brøndby Strand, lørdag den 16. november 2019. En person er lørdag morgen fundet død i Brøndby Strand, og politiet betegner dødsfaldet som mistænkeligt. Et område ved et stisystem er blevet afspærret, mens undersøgelserne foregår, bekræfter politiet. (Foto: Presse-fotos.dk/Scanpix 2019) Fold sammen
Læs mere
Foto: Presse-fotos.dk

En hundelufter fandt tidligt lørdag morgen en 25-årig skuddræbt mand i et grønt område i Brøndby Strand.

Det oplyser Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse.

Borgeren slog alarm lidt efter klokken syv.

Politiet tror, at drabet skete mellem fredag klokken 18 og lørdag morgen.

Noget tyder på, at der er tale om et opgør i et kriminelt miljø, lyder det fra vicepolitiinspektør Peter Malmose i Københavns Vestegns Politi.

Men han påpeger samtidig, at det er en foreløbig antagelse.

»Vi vil gerne understrege, at der ikke er grund til at tro, at nogen har skudt en tilfældig borger,« siger Peter Malmose til Ritzau lørdag eftermiddag.

Politiet efterforsker sagen som drab og har i løbet af lørdag formiddag og eftermiddag været i kontakt med flere vidner.

I et forsøg på at få informationer og for at skabe tryghed har lokale betjente lørdag blandt andet opholdt sig nær boldbanerne i Tybjergparken.

Offeret er fra Københavns Vestegn, men ikke fra lokalområdet i Brøndby Strand, hvor han blev fundet, fortæller vicepolitiinspektør Peter Malmose.

Han ønsker lørdag eftermiddag ikke at oplyse, hvor mange skud der er afgivet mod offeret, eller om politiet har fundet gerningsvåbnet.

Der er endnu ingen anholdte i sagen.

Fundet af den dræbte 25-årige mand udløste et større politiopbud i området omkring Strandesplanaden og Tybjergparken, hvor blandt andet hundepatruljer blev sendt ud.

Jagten på spor i sagen fik også i en kort periode lørdag trafikale konsekvenser. Alle S-tog mellem Vallensbæk og Åmarken Station blev stoppet, mens betjente undersøgte strækningen ved skinnerne.

Borgere, der måtte have oplysninger i sagen, opfordres fortsat til at kontakte Københavns Vestegns Politi.

/ritzau/