Ung mand fængslet for timelang voldtægt

En 20-årig mand er blevet fængslet i sagen om en timelang voldtægt af en jævnaldrende kvinde i kvindens eget hjem. Manden nægter sig skyldig.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Retten i Næstved har tirsdag fængslet en 20-årig mand i foreløbig 22 dage, sigtet for en fuldbyrdet voldtægt af en 20-årig kvinde fra Næstved i kvindens egen lejlighed. Det bekræfter politikommissær Jørgen Christensen fra lokalpolitiet i Næstved over for Berlingske Nyhedsbureau.

Voldtægten fandt sted tidligt om morgenen søndag 25. oktober, fortæller Niels Denny Sørensen, leder af lokalpolitiet i Næstved.

»Det skete sidste søndag morgen, hvor manden tiltvang sig adgang til lejligheden og efter vores undersøgelser og kvindens forklaring begik en fuldbyrdet voldtægt,« siger han.

Det er endnu uvist, om kvinden og den formodede gerningsmand kendte hinanden.

»Voldtægten er formentlig foregået over et par timer, og hun har sat sig til modværge. Hendes forklaring stemmer også godt overens med de spor, vi har fundet,« siger Niels Denny Sørensen.

Ifølge Jørgen Christensen meldte den 20-årige mand sig selv, efter politiet havde været i kontakt med ham om voldtægten.

Den 20-årige mand nægter sig skyldig, oplyser politiet.