Ung mand efterlyses efter voldtægt af 13-årig

Midt- og Vestsjællands Politi leder efter en ung mand, der mistænkes for at have voldtaget en 13-årig pige til en fest i Roskilde.

Læs mere
Fold sammen

Midt- og Vestsjællands Politi efterlyser en cirka 16-årig mand, der mistænkes for at have voldtaget en 13-årig pige fredag aften.

Den fuldbyrdet voldtægt fandt sted til en fest i Folkeparken i Roskilde fredag 24. april, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til bt.dk.

Festen var blevet annonceret via Facebook-gruppen »Folkeparken Nu Igen«, og den 13-årige pige blev voldtaget ved nogle træer og buske ud mod Kong Valdemars Vej tæt på udgangen ved Frø-springvandet.

Voldtægten fandt sted omkring klokken 23.

»Politiet var blevet tilkaldt i anden forbindelse, og så blev de kontaktet af nogle piger, der fortalte om overfaldet,« fortæller efterforskningsleder Ove Pedersen til bt.dk.

Stedet er blevet undersøgt af blandt andet politiets kriminalteknikere, og det unge offer er undersøgt på Centret for Voldtægtsofre på Rigshospitalet i København.

Nu beder politiet offentligheden om hjælp til at pågribe gerningsmanden. Han beskrives som en cirka 16-årig mand - formentlig af tyrkisk oprindelse, 170-175 centimeter høj, almindelig af bygning med store læber. Han var kortklippet i siderne og havde længere hår på toppen og var iført mørk og tyk dunjakke, mørke bukser og muligvis røde sko.

»Vi håber, der er nogen, der har været med til festen, som har set noget. Det kan jo også være, der er nogen, der har taget billeder af ham,« lyder det fra Ove Pedersen.