Nyhedsvarsel
Samfund

Ung mand anholdt under politiaktion på Østerbro

En ung mand er søndag formiddag blevet anholdt på Østerbro i København af kampklædte politifolk. En lejlighed bliver ransaget på adressen.

Foto: Claus Bech

Søndag formiddag er en ung mand blevet anholdt i boligområdet Vognmandsparken, der ligger ved Hans Knudsens Plads på Østerbro i København, skriver Ekstra Bladet.

Manden blev anholdt af kampklædte betjente, og politiet er søndag eftermiddag i gang med at ransage en lejlighed på adressen.

Det vides ikke, om den anholdte ar relation til weekendens terrorangreb, hvor to civile mænd samt den formodede gerningsmand er blevet dræbt.

Ekstra Bladet skriver, at politiet har båret forskellige ting ud af den ransagede lejlighed - blandt andet en computerharddisk.

Ifølge avisen er to mænd, der kom kørende til stedet i en rød bil, blevet tilbageholdt og lagt i håndjern foran bygningen, mens politiet undersøger bilen. Det vides dog ifølge Ekstra Bladet ikke, om de to mænd har relation til lejligheden.

Øjenvidner fortalte tidligere til avisen, at politifolkene ankom til Vognmandsmarken omkring klokken 10.30. Efter omkring 15 minutter anholdt de en ung mand.

Ifølge vidnerne var der flere politibiler og militærkøretøjer på stedet. Politiet har endnu ikke bekræftet, at der har fundet en anholdelse sted.