Ung kvinde sporløst forsvundet

Der er stadig intet nyt om den 22-årige Kamilla Hantusch fra Padborg, som har været forsvundet siden lørdag aften. Politiet overvejer nu at udvide eftersøgningen.

Den forsvundne Kamilla Hantusch er dansk, er spinkel til almindelig af bygning og 161 cm høj. Hun har skulderlangt brunt hår. Fold sammen
Læs mere
Foto: Politiet / privatfoto
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Ingen har tilsyneladende set 22-årige Kamilla Hantusch, siden hun ved 22.30-tiden lørdag aften talte med sin søster ved skolen på Frøslevvej, tæt på sit hjem i Padborg. Det skriver bt.dk.

Politiet har ledt efter hende med hunde i alle relevante områder, og nu overvejer man at udvide eftersøgningen.

»Der er intet nyt i sagen. Desværre. Vi har ledt efter hende alle de steder, hun kunne tænkes at være, og nu overvejer vi, om vi rent rutinemæssigt skal udvide eftersøgningen til andre områder. Det tager vi stilling til i løbet af dagen,« fortæller kommunikationsrådgiver Helle Lundberg fra Syd- og Sønderjyllands Politi til bt.dk.

Hidtil har offentligheden ikke været til megen hjælp i sagen.

»Vi har kun fået ganske få henvendelser, men de har vist sig at være blindspor. Indtil nu har vi ikke fået noget, der har kunnet bringe os videre,« fortæller Helle Lundberg.

Alligevel understreger hun, at politiet er glade for, at folk ringer ind, og hun opfordrer alle, der har været i området lørdag aften, til at kontakte politiet.

»Vi vil gerne høre fra alle, der har været der. Uanset, om de tror, de har set noget eller ej. Der var mange, der har opholdt sig udenfor på sådan en dejlig sommeraften, så der burde være nogen, som har set noget. Vi vil gerne høre fra alle i området, også for at finde ud af, at de ikke har set noget,« siger kommunikationsmedarbejderen.

Lige nu ved politiet ikke, om Kamilla Hantusch er forsvundet af egen fri vilje, eller om hun har været udsat for en forbrydelse. Ifølge politiet har de personer, som sidst har været sammen med den unge kvinde, ikke bemærket noget usædvanligt.

»De fortæller, at hun var lige præcis, som hun plejer at være,« siger Helle Lundberg.

Kamilla Hantusch beskrives som dansk af udseende, spinkel til almindelig af bygning og 161 centimeter høj. Hun har skulderlangt brunt hår, og da hun sidst blev set, var hun iført mørke jeans, hvid t-shirt og sorte støvletter med høje hæle. Hun havde en sort taske med.

Vidner og andre med informationer om den forsvundne kvinde kan kontakte Syd- og Sønderjyllands Politi på telefonnummeret 114.