Uidentificeret motorcyklist er omkommet nær Aarhus

Politiet efterlyser pårørende til den motorcyklist, der onsdag aften mistede livet i en soloulykke.

Læs mere
Fold sammen

Politiet kan ikke identificere den motorcyklist, der onsdag aften mistede livet i en soloulykke nær Aarhus, og de søger derfor pårørende til trafikofferet.

Ifølge vagtchef ved Østjyllands Politi Per Bennekov er der tale om en mand mellem 40 og 45 år. Han har gråsprængt hår og af dansk udseende, bar Aasics-løbesko og en karakteristisk styrthjelm illustreret som et kranium.

Manden blev dræbt sent onsdag aften i en tilsyneladende soloulykke nær Hasselager ved Aarhus.

Ulykken skete på Genvejen, hvor manden kørte galt på sin motorcykel. Men meget mere ved politiet endnu ikke, oplyser vagtchef Jes Frederiksen fra Østjyllands Politi.

- Klokken 23.21 får vi en anmeldelse om en motorcyklist, der er forulykket.

- Det er formentlig først et solouheld, hvor manden vælter på Genvejen og bliver slået af motorcyklen. Manden ligger efterfølgende på kørebanen, og der kommer en bil, som også rammer motorcyklisten, siger Jes Frederiksen.

Der blev sendt ambulancer til stedet, men da lægen ankom, kunne man konstatere, at manden allerede var død.

Politiet arbejder nu på at finde ud af, hvem manden er.

- Der er tale om en mand, vi ikke har identificeret. Vi kender heller ikke ejeren af motorcyklen, siger Jes Frederiksen.

- Vi har ikke kunnet finde motorcyklen, nummerpladen eller stelnummeret i vores systemer. Måske er den kommet til landet uden at blive registreret, siger vagtchefen videre.

/ritzau/

Call Send SMS Call from mobile Add to Skype You'll need Skype Credit Free via Skype