Tyskere går efter danske lottomillioner

Brugsen i Padborg oplever et stigende antal tyskere, der vil have del i Nordens lottomillioner.

Tyskere tager i stigende grad over grænsen til Danmark for at spille lotto. Fold sammen
Læs mere
Foto: NF
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det er ikke kun danskere, der strømmer til butikker og kiosker for at sikre sig en Onsdagslotto-kupon og snuppe rekordpuljen, der nu lyder på 157 millioner kroner.

Tyskere har ifølge Flensborg Avis også hørt om millionpuljen, og det mærker de meget tydeligt i SuperBrugsen i Padborg.

- Og der kommer rigtigt mange fra Tyskland. Det bliver især vildt onsdag, for de tyske kunder køber typisk først deres Onsdagslotto-kupon om onsdagen af en eller anden grund, siger Peter Madsen, der er uddeler i SuperBrugsen, til Flensborg Avis.

Mulighederne for at vinde den store gevinst i Padborg er slet ikke så dårlige endda. I løbet af blot en måned har to heldige personer ramt plet på kuponer og lodder købt i SuperBrugsen. For halvanden måned siden vandt en lottospiller fra Padborg årets hidtil største lotto-gevinst.

Det skete, da den heldige spiller snuppede den dobbelte Jackpot-pulje i Lørdagslotto, og præmien lød på næsten 30 millioner kroner.

- Og for godt 14 dage siden vandt en kunde en halv million kroner i en skrabejulekalender, siger Peter Madsen.

For at vinde de 157 millioner kroner i dagens Onsdagslotto skal man dog være usandsynlig heldig. Sandsynligheden for at ramme den rigtige talkombination med seks rigtige og samtidig udløse den såkaldte superpujle er blot en ud af 98.172.096, skriver Flensborg Avis.