TV-vært forfremmet trods fængselsdom

Dom får ingen indflydelse for tv-værtindes karriere.

Foto: Foto: SBS TV
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det spiller ingen rolle for tv-kanalen SBS, at tv-værten Tine Røgind er idømt 7 dages betinget fængsel for at have hjulpet sin isolationsfængslede ekskæreste med en mobiltelefon.

Tine Røgind kommer til at skrive dansk mediehistorie ved at være den første kvindelige tv-vært med plettet straffeattest. Men hun behøver ikke at frygte, at hendes betingede dom får konsekvenser for jobbet på tv-kanalen SBS, der ejer Kanal 4, Kanal 5,6éren og 9éren.

TV-stationen skyndte sig at forfremme den 27-årige kriminalvært til programredaktør, da politiet nægtede at samarbejde med Kanal 5´s kriminalmagasin, fordi hun var sigtet for blandt andet at have hjulpet sin ekskæreste, der sad i isolationsfængsel, med at slette filer i en computer og skaffe ham en mobiltelefon.

Ved retten i Roskilde blev Tine Røgind kun dømt for ulovlig kontakt med sin fængslede ekskæreste ved at skaffe ham en telefon.

- Tine Røgind har fået nye udfordringer som redaktør. Hun er ansat hos os som programredaktør, og vi diskuterer ikke vores ansættelsesforhold i medierne, så vi har ingen kommentarer til hverken dom eller hendes ansættelseforhold- siger SBS´s informationschef Jesper Jürgensen til bt.dk.