TV Avis-vært må give kvajebajer

Da Enhedslistens frontfigur Johanne Schmidt-Nielsen mandag aften er gæst i TV Avisen, sker der det, der bare ikke må ske under en direkte tv-udsendelse: En telefon begyndte at kime i studiet!

Line Gertsen, er ny vært på TV Avisen. Fold sammen
Læs mere
Foto: Lea Meilandt Mathiesen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

- Fandens også. Det er heeelt vildt pinligt, for jeg har altid min telefon slukket. Jeg havde simpelthen ikke skyggen af tanke om, at det kunne være min, siger TV Avisens studievært Line Gertsen til dr.dk.

Gertsen så ganske stram ud i ansigtet og fortsatte i går aftes ufortrødent med at lave sit oplæg til kameraet, mens telefonen lystigt ringede videre i 17 lange sekunder, inden næste indslag kom på. Det skriver dr.dk. Se klippet, hvor mobilen ringer, her (eksternt link).

- Det var altså ikke min telefon, det var Lines, siger Johanne Schmidt-Nielsen til DR efter interviewet.

- Jeg overvejede faktisk, om jeg kunne række ind under bordet og slukke telefonen, siger hun videre.

Studieværten var nemlig overbevist om, at det var Johanne Schmidt-Nielsen, der havde glemt at slukke mobilen, inden hun gik i studiet.

- Jeg har lige set, at Johanne har den samme telefon som mig, og så da den begynder at ringe, tænker jeg, at det er hendes. Det er derfor, jeg er nødt til at fortsætte med at snakke, for hun må jo slukke den på et tidspunkt, forklarer Gertsen.

Giver kvajebajer

Men hvem ringer overhovedet til Line Gertsen, når alle ved, hun er på arbejde i live TV?

- Det er en af mine kammerater, som jeg ikke snakker så tit med. Og nu synes han, det er så fedt, for nu har han jo været i TV Avisen, griner Line Gertsen, der er klar til at give kollegerne en kvajebajer.

- Det ligger ligesom implicit, at det kommer jeg til at give til julefrokosten, siger hun til dr.dk.