Tusindvis sørger over Moppers død: »En ny stjerne har fundet sin vej til himlen«

Mikkel og Linse Kesslers mor, Ann Patricia »Mopper« Christiansen, døde mandag aften, og det har udløst et hav af reaktioner på sociale medier.

Bokseren Mikkel Kesslers mor, der også er kendt som Mopper fra tv-serien »Familien fra Bryggen«, er død. Det oplyser Mikkel Kessler og hans søster, Linse Kessler, på Facebook. Fold sammen
Læs mere
Foto: Camilla Rønde
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

»Her til aften, klokken 18.25, gik vores kære, dejlige og elskede mor »Mopper« bort. Vi var alle hos hende og hyggede om hende præcis, som vi plejer; vi grinede og fjollede og fortalte hende, at vi elskede hende, til hun rejste afsted. Vi er knuste, men vi ved, at det var det bedste for hende nu. Mopper satte stor pris på sine personlige venner, men skam også på alle jer derude, som har fulgt hende på TV.«

Sådan skrev Linse og Mikkel Kessler mandag på Facebook om deres nu afdøde mor.

Sammenlagt er de to Facebook-opslag fra Kessler-søskendeparret blevet delt 20.000 gange, og tusindvis af kondolencer og kommentarer er strømmet ind.

Nyheden om Ann Patricia »Mopper« Christiansens død blev efterfølgende bragt på flere mediers Facebook-sider, hvor mange danskere også har reageret.

Danskerne har gennem ni sæsoner kunnet følge Ann Patricia »Mopper« Christiansen, datteren Linse Kessler og hendes datter Stephanie »Geggo« i reality-programmet »Familien fra Bryggen«.

»En ny stjerne har fundet sin vej til himlen, og hele Danmark kender den,« skrev en Facebook-bruger mandag til Mikkel Kesslers ord om sin afdøde mor. En kort og ligefrem kommentar, som er blevet liket over 2.000 gange.

Også designeren og modekommentatoren Jim Lyngvild betegner Mopper som en stjerne i en video på sin Facebook-profil.

»Hun var kraftsparkeme mærkelig, men hun var fuldstændig fantastisk,« siger Jim Lyngvild i videoen, hvor han sender sine tanker til Linse Kessler, Mikkel Kessler og resten af familien.

Mange mindes Moppers frimodige facon ved at referere til citater og epsioder fra »Familien fra Bryggen«.

En af dem er den danske Instagram-stjerne Anders Hemmingsen, der har lagt et stilbillede op fra en scene, hvor Mopper taler om mænd.

RIP Mopper.

Et billede slået op af Anders Søby Bruus Hemmingsen (@andershemmingsendk) den

»Mange mænd er svin. De vasker sig ikke ordentligt. Fy for satan,« siger hun i scenen.

I TV-programmet så danskerne, hvordan Linse Kessler sendte sin mor på privathospital, fordi hun var alvorligt syg. Ann Patricia »Mopper« Christiansen blev 78 år gammel. Hvad hun fejlede, har familien ikke ønsket at oplyse.