Tunnelmanden smides ud af Danmark

Tunnelmanden fra Utterslev Mose skal udvises til Marokko, når han har afsonet sin fængselsstraf. Det har Østre Landsret besluttet torsdag.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

12 grove sex-overfald og røverier mod cyklende kvinder i Utterslev Mose i København koster den 42-årige Youssef Kharchaf otte års fængsel. Det skriver bt.dk.

Desuden besluttede et enigt nævningeting i Østre Landsret torsdag, at den såkaldte Tunnelmand skal udvises til sit fødeland Marokko med indrejseforbud til Danmark for bestandig.

Retten fandt ham skyldig i samtlige tiltalepunkter for fuldbyrdede voldtægter, forsøg på voldtægt, røverier og et enkelt tyveri. I november sidste år nåede også Retten på Frederiksberg frem til, at den 41-årige mand skulle udvises til Marokko, når han var færdig med afsoningen af sin fængselsstraf herhjemme.

Tunnelmanden har en kone og to børn her i landet, og i landsretten forsøgte han at overbevise retten om, at han ikke burde udvises - blandt andet fordi han skulle passe sin skleroseramte kone, der angiveligt er helt afhængig af ham.

Det argument affejede anklager Anne Birgitte Stürup i sin afsluttende procedure i landsretten som et noget rosenrødt billede i betragtning af, at det under straffesagen er kommet frem, at Tunnelmanden inden sin anholdelse igen og igen forlod sin familie om aftenen og natten for at dyrke sin spillelidenskab og overfalde sagesløse kvinder.

Samtidig påpegede hun, at kvinden allerede har undværet ham i et par år under han varetægtsfængsling, og at kvinden fortsat kan blive i Danmark og blive behandlet for sin sygdom, hvis hun har lyst.

Da Tunnelmanden første gang blev kendt skyldig i sagen i byretten på Frederiksberg i november sidste år, brød han grædende sammen og lod sig falde ned på gulvet i retssalen, mens dommeren fortsatte med at læse dommen op. I landsretten nøjedes han med at få tårer i øjnene og ryste uforstående på hovedet.