Troels Lund Poulsen hyrer topadvokat

Tidligere skatteminister Troels Lund Poulsen (V) hyrer advokat Karoly Németh som bisidder.

Advokat Karoly Németh bliver bisidder for Troels Lund Poulsen, når en kommission skal undersøge skattesagen. Fold sammen
Læs mere
Foto: Nils Meilvang
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det bliver nogle af landets tungeste advokatdrenge, der skal omgive nøglepersonerne i anklagerne om udlevering af statsminister Helle Thorning-Schmidts (S) fortrolige skattepapirer.

Tidligere skatteminister Troels Lund Poulsen (V) oplyser i en pressemeddelelse til Ritzau, at han har hyret den kendte advokat Karoly Németh som bisidder, når undersøgelseskommissionen i skattesagen går i gang med sit arbejde.

- Jeg er glad for, at advokat Karoly Németh har påtaget sig hvervet som bisidder, og jeg ser nu frem til, at undersøgelseskommissionen påbegynder sit arbejde, siger Troels Lund Poulsen.

- Advokat Karoly Németh har betydelig erfaring i relation til undersøgelseskommissioner - såvel som udspørger og som bisidder - og regnes blandt de førende procesadvokater i Danmark, siger han.

Tidligere på ugen kunne Troels Lund Poulsens tidligere spindoktor Peter Arnfeldt fortælle, at han har hyret stjerneadvokat Henrik Stagetorn.

På Stagetorns CV står blandt andet et forsvar for Farums tidligere borgmester Peter Brixtofte og faderen til den misbrugte pige fra Tønder.

Karoly Némeths liste af tidligere klienter lader dog ikke noget tilbage i den forbindelse. Németh har blandt andet forsvaret islamkritikeren Lars Hedegaard og Dansk Folkepartis Jesper Langballe i deres respektive racismesager.

Desuden har han været advokat for den dopingdømte cykelrytter Michael Rasmussen og den voldsdømte fodboldmålmand Arek Onyszko.

Troels Lund Poulsen har som følge af sagen taget orlov fra Folketinget, mens Peter Arnfeldt er anmeldt til politiet for lækagen.

/ritzau/

INFOshop: Her de bedste og de værste advokater