Trio udsætter kvinde for usædvanlig grov mishandling gennem fem timer

Natten til tirsdag blev en kvinde holdt indespærret og mishandlet i timevis. Nu er 36-årig kvinde fængslet.

En 36-årig kvinde er blevet varetægtsfængslet i en sag om grov mishandling. Grundlovsforhøret i Dommervagten i København foregik for lukkede døre, så kvindens forklaring og de nærmere detaljer i sagen er ukendte. Arkivfoto. Scanpix/Kaare Smith Fold sammen
Læs mere

Torsdag er en 36-årig kvinde blevet varetægtsfængslet i foreløbig to uger i en sag, der handler om en ualmindelig grov mishandling.

Ifølge sigtelsen blev en kvinde natten til tirsdag holdt indespærret i en lejlighed i København af tre personer.

Gennem fem timer fra klokken 02 til 07 blev kvinden udsat for decideret mishandling af de tre.

Ud over at slå hende flere gange i ansigtet med knytnæver, væltede de hende omkuld og hoppede på hendes krop og trådte hende i ansigtet.

Offeret fik også sat ild til sit hår, som senere blev klippet af. Undervejs blev hun bundet til en radiator med ledning og tape, hvorefter hun ifølge sigtelsen fik sprøjtet et rengøringsmiddel i ansigtet og i det ene øje.

I løbet af natten truede trioen med at slå kvinden ihjel. Det skulle blandt andet ske ved at give hende en overdosis. Med den trussel hængende over hovedet, fik hun sprøjtet et ukendt stof i den ene hånd.

Foreløbig er kun den 36-årige kvinde blevet anholdt og fængslet, og hun nægter sig skyldig.

Da grundlovsforhøret i Dommervagten i København blev holdt for lukkede døre, der det uvist, hvad hun i øvrigt har forklaret.

Ifølge Ekstra Bladet skulle den grove mishandling have fundet sted i et misbrugsmiljø.

/ritzau/