Treårig havnede på bagagebånd i Københavns Lufthavn

Det må simpelthen ikke kunne ske, lyder det fra Københavns Lufthavn efter dreng endte på bagagebånd.

Arkivfoto: Københavns Lufthavn. Fold sammen
Læs mere
Foto: Michael Bothager

En medarbejder i Københavns Lufthavn fik sig en stor overraskelse, da en treårig dreng pludselig kom rullende på et bagagebånd i lufthavnens bagagekontrolrum.

Det skriver BT søndag.

»Vi ved endnu ikke, hvordan han kunne komme op på bagagebåndet uden at blive opdaget, men er ved at undersøge det. For det må simpelthen ikke kunne ske,« siger en medarbejder fra lufthavnens pressetjeneste til BT.

Det var fredag, at den treårige, danske dreng havde forvildet sig væk fra sin mor og havnede på et rullende bagagebånd mellem kufferter.

»Den årvågne medarbejder så drengen og fik ham ned fra bagagebåndet. Han var heldigvis ikke kommet noget til,« fortæller pressemedarbejderen.

Drengen blev genforenet med sin mor, som var dybt chokeret. De blev begge taget med på skadestuen.

»For en sikkerheds skyld tog vi dem med på skadestuen. Der blev drengen undersøgt, og det blev bekræftet, at han heldigvis ikke var kommet noget til,« oplyser pressetjenesten til avisen.

Lufthavnen ved ikke, hvor langt drengen havde kørt på båndet, før medarbejderen opdagede ham.

Det vides heller ikke ifølge BT, hvorvidt han nåede at køre gennem bagageskanneren. Alle kufferter bliver af sikkerhedsårsager skannet, inden de kan blive læsset om bord på flyene.

/ritzau/