Tre unge sendt på sygehuset efter indtagelse af ukendt stof

Næstved Sygehus har fået tre patienter ind, der har fået det dårligt efter at have indtaget et ukendt stof.

Sydsjællands Politi advarer søndag eftermiddag om et ukendt stof, der indtil videre har sendt tre unge mennesker på Næstved Sygehus.

De unge reagerede så kraftigt på stoffet, at de besluttede sig for at søge hjælp på sygehuset. Indtil videre ved man dog ikke, hvilket stof der er tale om, siger vagtchef Stefan Jensen fra Sydsjællands Politi:

»De er blevet så dårlige af det, at de valgte at ringe efter en ambulance, der har kørt dem til Næstved Sygehus, hvor man forsøger at behandle dem,« siger han og uddyber, at lægerne på Næstved Sygehus også forsøger at finde ud af, hvilket stof de unge har taget:

»Vi udelukker ikke noget som helst. Nu er lægerne på sygehuset også meget interesseret i at vide, hvad de skal give en modgift mod. Vi håber, at vi senere på dagen får at vide, hvad det kan være,« siger vagtchef Stefan Jensen.

De tre unge mennesker fik det søndag eftermiddag dårligt, efter de havde indtaget det ukendte stof i nærheden af Næstved Banegård.

Sydsjællands Politi følger sagen tæt og håber på, at de senere søndag har opklaret, hvad det er for et stof, der har gjort de tre unge syge.

»Senere regner vi med at vide mere om sagen, så vi kan målrette advarslen lidt nærmere mod et bestemt stof,« siger Stefan Jensen.

Politikredsen vil i den kommende tid være særligt opmærksomme på, om andre personer får den samme reaktion efter indtagelse stoffer.