Tre unge mænd fundet dræbt i lejlighed på Frederiksberg

Tre døde personer blev onsdag fundet i en lejlighed på Frederiksberg og efter at have foretaget tekniske undersøgelser og afhøringer, mener politiet, der er tale om tredobbelt drab.

De tre unge mænd blev formentlig dræbt. Fold sammen
Læs mere
Foto: Claus Bech
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

De tre personer, der onsdag blev fundet i en lejlighed på Frederiksberg ved København, er formentlig blevet dræbt.

Sådan lyder konklusionen natten til torsdag, efter politiet har arbejdet på højtryk på stedet og gennemført afhøringer, ligsyn og tekniske undersøgelser i lejligheden.

Københavns Politi modtog onsdag eftermiddag klokken 14.10 en anmeldelse om, at der i en lejlighed på Christian Paulsens Vej på Frederiksberg lå tre personer, som en tilkaldt ambulancelæge havde erklæret for døde.

Efter at have undersøgt sagen, mener politiet at der er tale om drab, som er blevet begået i tidsrummet fra midnat mellem tirsdag og onsdag til onsdag morgen klokken 4. Det oplyser Københavns Politi i en pressemeddelelse.

De tre dræbte er unge mænd på henholdsvis 19, 23 og 24 år. De pårørende er underrettet.

BT kunne onsdag berette, at politiet var massivt til stede med kriminalteknikere og betjente. Foruden tre-fire patruljebiler, var der ambulancer, teknikerbiler og mobile teknikervogne. BTs fotograf skønnede, at der var 15-20 kriminalteknikere arbejder på stedet.

Til at begynde med havde politiet afspærret en enkelt boligkarre, men da sagens alvor stod klart, blev afspærringen udvidet til at omfatte fem boligkarreer.