Tre personer anholdt for drab i Toreby

Tre yngre mænd blev onsdag anholdt i forbindelse med drab på en 62-årig mand fra Toreby. Politiet betegner anholdelserne som et stort skridt i efterforskningen.

Politiet i Nykøbing Falster har onsdag eftermiddag og aften anholdt tre yngre mænd i forbindelse med drabet på en 62-årig mand fra Toreby. Mændene blev anholdt uden dramatik på Lolland.

Politiet ønsker ikke at oplyse, hvad de tre mænd konkret er sigtet for, men henviser til torsdagens grundlovsforhør, hvor trekløveret skal for en dommer.

- Jeg vil ikke til at gå i detaljer med sagen nu, men jeg kan sige, at vi er ret sikre på, at vi nu har taget et stort skridt i efterforskningen, siger vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen.

Liget af den 62-årige blev fundet lørdag, men politiets undersøgelser har peget på, at selve drabet fandt sted omkring et døgns tid forinden.

I første omgang blev to unge mænd efterlyst, fordi de blev set samme nat mellem kl. 01 og kl. 01.15 i den vestlige ende af Torebyvej. Politiet ønsker ikke at løfte sløret for, om de to er blandt de anholdte.

/ritzau/