Tre nye forslag til ungdomshus

Venstres leder i København, Martin Geertsen, kommer med sine bud på en placering af Ungdomshuset.

Venstreborgmester Martin Geertsen smed i går tre nye ejendomme ind i spillet om et nyt ungdomshus i København. Det skriver Politiken fredag.

Ritt Bjerregaard har ellers flere gange sagt, at Københavns Kommune ikke ligger inde med tomme huse, der kunne blive et alternativ til Jagtvej 69.

- Selvfølgelig er der ledige lejemål i kommunen, siger Martin Geertsen til Politiken.

- Der er en ejendom til leje på Fensmarksgade, det er en tidligere skole for social- og sundhedsassistenter. Den er på 3.000 kvadratmeter og 600 kvadratmeter kælder og er lige blevet ledig. Det er faktisk tæt på det eksisterende Ungdomshus. Så er der noget til salg på Gl. Køge Landevej 107, den er på 1.100 kvadratmeter. Og et tidligere socialkontor i Gl. Vasbygade 49, det er til salg - 2.191 kvadratmeter, lyder det fra borgmesteren, som forklarer sin noget overraskende iderigdom på denne måde:

- Jeg har ingen interesse i at bidrage til festlighederne, men jeg synes, det er underligt, at overborgmesteren prøver at råde over andres ejendomme. Hvis kommunen absolut vil have fingrene ned i den her sag, synes jeg hun skulle se på kommunens egen ejendomsportefølje, siger Martin Geertsen til Politiken.

Kilde: Politiken