Tre måneders fængsel for otte knivstik

En 33-årig mand skal tre måneder i fængsel for at have knivstukket en 29-årig mand otte gange. Offeret havde forinden truet den 33-årige til at opbevare hash.

Tre måneder bag tremmer blev tirsdag straffen til en 33-årig mand, der i marts udførte et blodigt knivoverfald på en 29-årig mand i en opgang på Frederiksberg. Den 29-årige blev stukket otte gange i hovedet, hånden, armen og gennem halsen, og anklageren havde på forhånd krævet den 33-årige fængslet i mindst et år.

Dommeren ved Retten i Frederiksberg lagde dog vægt på, at der var formildende omstændigheder omkring overfaldet. Den 29-årige havde nemlig tidligere truet den 33-årige på livet til at opbevare flere kilo hash for ham.

Truslerne havde stået på gennem længere tid og omfattede også trusler mod den 33-åriges familie, oplyser anklager Lisette Castillo.

Den 6. marts valgte den 29-årige en elevator i en opgang på Peter Bangs Vej som kulisse for endnu en gentagelse af truslerne. Det fik bægret til at flyde over for den 33-årige, der stak og stak og stak - og siden stak af mens det stærkt blødende knivoffer søgte hjælp i en kiosk. Den 33-årige meldte kort efter sig selv.

/ritzau/