Tre anholdt for skyderi i nat

Tre mænd er anholdt og bliver afhørt om skyderi på Nørrebro i nat.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Natten til fredag blev der affyret flere skud mod en bil ved Folkets Park ved Stengade på Nørrebro i København.

Ingen kom til skade ved skyderiet, som politiet fortsat efterforskerDer blev skudt mod to personer, der kom kørende i en bil på Stengade. Ingen af de to mænd i bilen blev ramt eller er tilskadekomne. De to mænd i bilen var 30 og 23 år, og de ved, ifølge politiets oplysninger, ikke, hvorfor der er blevet skudt mod dem. Skuddene blev affyret af personer, der opholdt sig i Folkets Park.

- Umiddelbart er der ikke noget, der tyder på, at de har noget udestående med nogen på Nørrebro, så det vides ikke helt, hvorfor der er blevet skudt imod dem, siger efterforskningsleder Kenneth Damkjer fra Bellahøj Politi.

Bliver afhørt

Politiet modtog anmeldelsen om skyderiet klokken 01.41 natten til fredag. En times tid senere anholdt de tre mænd i alderen 20 til 25 år.

- Vi ved endnu ikke, om de kan hænges op på det endnu, men vi afhører dem fortsat, siger efterforskningslederen.

- Vi har fundet en riffel på stedet, men om det er den, der er blevet brugt ved vi ikke endnu, men det undersøger vi, siger han. 

 Kvarteret omkring Stengade, der grænser tæt op af Blågaards Plads har tidligere dannet ramme om banderelaterede skyderier, hvorvidt der er tale om bander i nat, vides endnu ikke.   -  Vi vil hverken be- eller afkræfte, om det er banderelateret, siger vagtchefen.

Flere vidner var på stedet, og de bliver lige nu afhørt af politiet.