To unge er indlagt med knivsår efter slagsmål foran diskotek

En 16-årig og en 20-årig blev natten til lørdag stukket med kniv i Nykøbing Falster. Politiet jagter 19-årig.

En 16-årig dreng er ramt af knivstik i brystet, mens en 20-årig mand er ramt i højre side af maven. Begge er tidligt lørdag morgen under behandling og uden for livsfare. Free/Pressefoto Rigspolitiet/arkiv Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Nykøbing Falster. En 16-årig dreng og en 20-årig mand er indlagt på hospitalet med knivstik efter et slagsmål i Nykøbing Falster natten til lørdag.

Den 16-årige er ramt af knivstik i brystet, mens den 20-årige er ramt i højre side af maven. Begge er tidligt lørdag morgen under behandling og uden for livsfare.

Det fortæller vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi Ehm Christensen.

- Vi får en anmeldelse klokken 03.12. Den går på, at der har været et slagsmål foran diskotek Billy Booze i Nykøbing Falster, og at en person skulle være stukket med kniv.

- Da vi kommer derud, er der endnu en tilskadekommen, der henvender sig til betjentene. Han er også blevet stukket med kniv, siger Ehm Christensen.

Ifølge vagtchefen har Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi en idé om, hvem gerningsmanden er. Der er angiveligt tale om en 19-årig mand.

- Vi mener, at han er stukket af fra stedet i en taxa. Vi har et godt bud på, hvem han er, så vi er i øjeblikket ude at lede efter ham, siger vagtchefen tidligt lørdag morgen.

- Som det ser ud lige nu, vil han blive sigtet for forsøg på manddrab, tilføjer han.

Politiet er ikke klar over, om de to ofre og gerningsmanden kender hinanden, men beskriver hændelsen som "noget klammeri mellem to grupperinger, som udvikler sig".

Det er også uvist, hvorvidt episoden er banderelateret.

- Men umiddelbart vil jeg sige nej, siger vagtchefen.

/ritzau/